Logo

Horn - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 12 stk

1 portion wienerbrød - Marie's wienerbrød dej

Fyld: 200 g abrikos- eller æblemos eller marcipan

Pynt: Hakkede mandler og tesukker

 

Del den færdige wienerbrødsdej i tre portioner.

Udrul hver portion til en rund plade og skær dem hver i 6 trekanter.

Kom fyld på og rul sammen fra den brede ende mod spidsen.

Bøj let til horn.

Lad dem efterhæve 15-20 minutter.

Pensl med æg og drys hakkede mandler og tesukker på.

Bag dem ca. et kvarter ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her