5 dl hvedemel
2 dl grahamsmel
1 tsk oregano
2 tsk bagepulver
1 tsk bikarbonat
½ tsk salt
ev 1 dl reven parmesanost
3 æg
2 dl vand
2 dl yoghurt
1 dl olivenolie
200 g fetaost i tern
½ stor eller 1 lille squash
2 dl revet frisk spinat
20-24 soltørrede tomater
oliven
Bland alle tørre ingredienser samt den revne ost i en skål.
Pisk æggene. Bland med vand, youghurt og olie.
Rør de tørre ingredienser i uden at røre for meget.
Læg en klat smør i bunden af muffinsformen.
Tag ca halvdelen af fetaosten til at garnere med.
Smuldr resten og tilsæt en skive squash, spinat, en tomatskive og 3-4 oliven i hver form.
Fyld ¾ op med resten af dejen.
Garner med en bid ost, en skive squash, en tomatskive og nogle oliven.
Bag i 175°C ovn 25-30 minutter for de store og 15-20 minutter for de mindre.