Logo

Honningkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg honning
125 g sukker
4 små æg
1 tsk ingefær
2 tsk kanel
revet skal af 1 appelsin
1 dl piskefløde
2 spsk ymer
2 tsk hjortetaksalt
½ kg hvedemel
100 g mørk chokolade
 
Honning og sukker varmes til det flyder og afkøles.
De sammenpiskede æg tilsættes, krydderier og appelsinskal kommes i.
Piskefløde blandes med ymer og kommes i.
Chokoladen skæres i småstykker, blandes med hvedemel og hjortetaksalt og
tilsættes.
Dejen hældes i 2 sandkageforme (den vokser til det dobbelte).
Bages ved 175ºC, i 45 minutter – 1 time.
Prøv med en strikkepind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her