Logo

Hindbærsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

100 g margarine
175 g hvedemel
2 spsk sukker
50 g smuttede, finthakkede mandler
1 æg
5-6 spsk hindbærsyltetøj

glasur:
flormelis
vand

Margarinen smuldres i melet. Sukker, mandler og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen. Dejen hviler i køleskab ca. 1 time. Dejen deles i to, som rulles ud til stænger i en bageplades længde. Hindbær syltetøj smøres på og stængerne lægges sammen og rulles pænt flade. Bages ca. 15 min ved 200ºC. Når stængerne er lidt afkølede, skæres de ud i snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her