200 g smør
250 g hvedemel
75 g flormelis
2 æggeblommer
Fyld:
100 g chokolade
400 g hindbær
3-4 spsk sukker
ribsgelé
Findel smørret i melet og bland flormelis i.
Tilsæt æggeblommerne og saml dejen.
Stil deje koldt en halv times tid inden den udrulles.
Beklæd små smurte forme med dejen.
Prik dejen med en gaffel, så de ikke buler op under bagningen.
Bag kagerne ved 225° i 10 - 15 min.
Lad dem svale lidt, inden de tages ud af formen.
Tag ⅓ af de pæneste hindbær fra til pynt, mos resten med sukkeret. Pensl kagebunden med lidt smeltet chokolade.
Lad det stivne, inden hindbærmosen kommes i.
Fordel de hele hindbær herpå.
Smelt ribsgelé med lidt vand.
Pensl det over de hele hindbær, når geleen er halvstivnet.