Logo

Hindbærdrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkagen:
5 lagkagebunde
1 l. piskefløde
400 g hindbær (gerne frosne)
30 g flormelis
 
Glasur:
120 g flormelis
1-2 spsk vand
3-4 dråber rød frugtfarve
 
Pynt: Sukkersølvkugler
 
Pisk fløden til flødeskum, bland flormelis i flødeskummet.
Tilsæt de næsten optøede bær.
Fordel fyldet lagvis på de 4 bunde (brug en dejskraber).
Læg den sidste lagkagebund på og pensl glasuren på.
Drys med sukkerkuglerne
Opbevares koldt indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her