250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
125 g smør
125 g sukker
1 æg
1 glas virkelig god hindbærmarmelade
Bland hvedemel og bagepulver. kom smøret i og hak det i små terninger med en kniv. ælt dejen med sukker og æg.
Rul dejen ud til en firkant på et ark bagepapir til den har bageplade størrelse.
Læg et pænt lag hindbærmarmelade på den ene halvdel dej (lad et par cm. være fri langs kanten) og fold den anden halvdel dej ind over ved at holde i bagepapiret.
Tryk dejen godt til langs kanten. træk så bagepapiret over på en bageplade.
Bag kagen ved 180°C i ca. 20-25 minutter.
Du bestemmer selv pynt, fx kunne man jo smøre lidt glasur på og strø lidt krymmel på.
Skær kanterne af og skær kagen i portionsnitter, mens den endnu er varm.
Det er nogle gode kager, som kan spises til en god kop kaffe.