Logo

Havregrynskager, nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g margarine
275 g sukker
2 dl rosiner
150 g hvedemel
225–250 g havregryn
1 ½ tsk natron
 
Smørret røres blødt med sukkeret.
Tilsæt rosiner, hvedemel, natron og havregryn.
Dejen må ikke blive for tør.
Den skal med fingrene formes til kugler på størrelse med en valnød.
Kuglerne sættes på en smurt plade med god afstand, da de flyder ud.
Bagetid ca. 10 min. ved 200ºC på nederste rille i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her