25 g gær
½ tsk salt
1 spsk olie
100 g grahamsmel (1 ½ dl)
175 g hvedemel (3 dl)
Fyld:
200 g reven ost
1 dl tomatpure
100 g champignoner i skiver
3-4 tomater i skiver
½ tsk salt
1 tsk oregano
1 ½ spsk olie
Gæren udrøres i vandet.
Hvedemel, olie og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og udrulles i en cirkel ca. 30 cm i diameter, som flyttes
over på en plade.
Kanten foldes hele vejen rundt. Halvdelen af osten lægges i bunden.
Herover tomatpure, champignon, grøn peber og tomater.
Salt, oregano, olie og resten af osten kommes over til sidst.
Efterhæver ca. 15 min.
Bagetid ca. 25-30 min. ved 225°C.