Logo

Grahamsbrød uden hævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når man laver brød, skal det ofte stå at hæve i kortere eller længere perioder. Men det behøver dette lækre grahamsbrød slet ikke. Brødet er hurtigt og nemt at lave og smager dejligt.

 

4 dl lunkent vand
50 g gær
325 g grahamsmel
100 g hvedemel
2 tsk salt
1 tsk sukker
 
Rør gæren ud i vandet.
Bland grahamsmel, hvedemel, salt og sukker og rør det i.
Rør dejen godt sammen og fyld den i en middelstor bageform (ca 1,8 l ).
Sæt brødet på nederste rille i en kold ovn.
Tænd ovnen på 225ºC og bag i 40 min.
 
Tips: Dejen skal være klistret. Den skal røres - ikke æltes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her