1 stor gulerod
100 g savoykål
100 g knoldselleri
½ rød peberfrugt
4 forårsløg
50 g mungbønnespirer
2 spsk soyasauce
1 hakket fed hvidløg
1 spsk hakkede korianderblade
½ tsk revet ingefær
1 tsk karry
peber og salt
3 æg
6-7 spsk hvedemel
olie til friturestegning
150 g yoghurt
Gør grønsagerne i stand og skyl dem.
Riv gulerødder og selleri groft, skær peberfrugterne i små tern, savoykålblade i fine strimler og forårsløgene i tynde ringe.
Kom grønsagerne i en skål sammen med skyllede spirer, soyasauce, urter og krydderier og bland alt godt.
Rør skiftevis æg og hvedemel i.
Lad farsen hvile 30 minutter og prøv, om massen nemt lader sig forme. Tilsæt evt. lidt mere hvedemel.
Form farsen i lige store boller.
Opvarm olien i wok den er meget varm, og frituresteg bollerne nogle stykker ad gangen.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Servèr yoghurt til.