Logo

Grønsagsboller med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøntsagsboller laves, som navnet antyder, men en masse forskellige typer grønt, blandt andet gulerod, peberfrugt og hvidløg. Server dem gerne med yoghurt til. Bollerne frituresteges i en wok.

 

 

1 stor gulerod
100 g savoykål
100 g knoldselleri
½ rød peberfrugt
4 forårsløg
50 g mungbønnespirer
2 spsk soyasauce
1 hakket fed hvidløg
1 spsk hakkede korianderblade
½ tsk revet ingefær
1 tsk karry
peber og salt
3 æg
6-7 spsk hvedemel
olie til friturestegning
150 g yoghurt

Gør grønsagerne i stand og skyl dem.

Riv gulerødder og selleri groft, skær peberfrugterne i små tern, savoykålblade i fine strimler og forårsløgene i tynde ringe.
Kom grønsagerne i en skål sammen med skyllede spirer, soyasauce, urter og krydderier og bland alt godt.

Rør skiftevis æg og hvedemel i.
Lad farsen hvile 30 minutter og prøv, om massen nemt lader sig forme. Tilsæt evt. lidt mere hvedemel.
Form farsen i lige store boller.

Opvarm olien i wok den er meget varm, og frituresteg bollerne nogle stykker ad gangen.

Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Servèr yoghurt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her