Logo

Grønne pandekager med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store æg
1 dl hvedemel
25 g smeltet smør
21/2 dl mælk
½ bundt persille eller spinat
½ dl cremefraiche
salt, peber, sukker
 
Fyld
400 g ørred, varmrøget
100 g cremefraiche
50 g cornichoner
citronsaft
salt, peber
 
Blend persille og mælk.
Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælk.
Smag til med salt, peber og en knivspids sukker.
Lad gerne dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage.
Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på bageplade
eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved 170ºC. Lad pandekagerne køle af.
Hak imens cornichoner relativt fint og pres dem fri for væde.
Mos ørredkødet med en gaffel og rør kødet sammen med cremefraiche,
cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.
Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager.
Rul dem sammen og stil dem koldt.
Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her