700 g hvedemel
300 g A-38
50 g gær
½ tsk salt
20 g fiber
5 dl vand
Pensling:
sammenpisket æg
Pynt:
groft hvedemel
salt
Fiber piskes i vandet og hæver op.
Gæren udrøres i A-38, salt tilsættes.
Fibermassen blandes med A-38 massen under kraftig omrøring.
Melet tilsættes og æltes.
Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem, så dejen bliver blød og smidig.
Læg dejen tilbage i skålen. Dæk den til med et klæde og lad den hæve et lunt sted i 30 min.
Tænd ovnen og indstil den på 200°C.
Ælt dejen igennem igen og form den til boller.
Lad den efterhæve ca. 30 minutter på bagepladen. Bollerne pensles med æg og drysses med hvedemel og salt.
Bages ved 200°C i ca. 20 minutter