Logo

Gåsebryst - Flødekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lagkagebunde
hindbær syltetøj
vanilje creme
flødeskum
marcipan
flormelis
 
Man laver lagkagebunde og kommer hindbær syltetøj på. Herefter laver man en vaniljecreme og blander den med lige dele flødeskum.
Det kommes på bundene og man ruller marcipan ud i flormelis og kommer over.


Tips: Dette er en stor flødekage - hos bageren laves Gåsebryst med butterdejsbund, som stænger, og skæres ud i stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her