Dej
2 ½ dl fuldkornshvedemel
½ tsk salt
2 ½ dl mælk
¾ dl bouillon
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
Fyld:
3-4 dl squash revet og presset fri for væde
2 spsk smør eller margarine
3 ½ dl cremefraiche 18%
3 ½ dl revet parmesanost
Dej: Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits squashen i smørret, til den er mør og bland den med cremefraiche og ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Variation: Byt osten ud med 6 spsk hakket løg, der svitses sammen med squashen.
Pandekagerne er velegnet til frysning.