Dej
2 ½ dl fuldkornshvedemel
½ tsk salt
2 ½ dl mælk
¾ dl bouillon
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
Fyld:
2 ½ dl bechamelsauce til ca. ½ l. blandede grønsager som fx.
2 spsk smør eller margarine
¾ dl hakket løg
1 dl hakket bladselleri
1 dl skivede champignon
1 ¼ dl reven squash
2 dl reven gulerod
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen.
Tilsæt evt. revet ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Pandekagerne er velegnet til frysning