Logo

Fuldkornscrepes med bechamelfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
2 ½ dl fuldkornshvedemel
½ tsk salt
2 ½ dl mælk
¾ dl bouillon
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
 
Fyld:
2 ½ dl bechamelsauce til ca. ½ l. blandede grønsager som fx.
 
2 spsk smør eller margarine
¾ dl hakket løg
1 dl hakket bladselleri
1 dl skivede champignon
1 ¼ dl reven squash
2 dl reven gulerod
 
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen.
Tilsæt evt. revet ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Pandekagerne er velegnet til frysning

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her