Logo

Fuldkornsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl hvedekerner
5 dl skummetmælk
50 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
200 g kvark eller yoghurt natural
8 dl grahamsmel
5-6 dl hvedemel
Bagepapir

Læg hvedekernerne i blød i vand i ca. 2 timer. Varm mælken og opløs gær heri. Tilsæt salt, kvark, olie. Derefter tilsættes 1 dl af hvedekernerne, grahamsmelet og hvedemelet. Rør massen godt sammen og lad den hæve på et lunt sted i 30 minutter. Ælt dejen igen og form den til boller. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 20 minutter. Bollerne pensles med lunkent vand. Knus nogle hvedekerner og strø dem over bollerne. Bages i ca. 15 minutter ved 225 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her