3 dl cremefraiche
3 dl konfektmasse
½ dl valnødder
skal fra ½ appelsin
2 ark butterdej
3 nektariner
2 dl ananas eller hvad du ellers har af frugt
flormelis
Forvarm ovnen til 225°C.
Riv konfektmassen og bland det sammen med cremefraiche.
Det piskes sammen til en jævn masse.
Bland hakkede valnødder og revet appelsinskal i.
Tag kernerne ud af nektarinerne og skær nektariner/ananas i stykker
(Du kan også bruge andet frugt end nektarin og ananas).
Rul butterdejen ud og del hvert ark i to stykker, som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør ca 1 spsk konfektmasse på hvert stykke butterdej.
Fordel frugtstykker og kom 2 spsk konfektmasse på skrå af hvert ark.
Sæt det i ovnen og bag det i cirka 15 minutter eller til butterdejen er hævet og konfektmassen har tager farve.
Drys flormelis over og server!