Bunde:
4 æggehvider
140 g flormelis (knap 3 dl)
140 g kokosmel (4 dl)
Creme:
100 g smør
100 g mørk chokolade
60 g flormelis (ca 1 dl)
4 æggeblommer
Bund:
Pisk æggehviderne meget stive.
Sigt flormelisen og vend den forsigtigt i æggehviderne sammen med kokosmelet.
Kom dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og bag bunden ved svag varme 160°C i 50-60 minutter.
Læg folie eller bagepapir over, hvis kagen ser ud til at blive for mørk på overfladen.
Lad kagen blive kold og flæk den i to bunde.
Creme:
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i gryde.
Rør æggeblommerne sammen med flormelis.
Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen.
Lad cremen blive kold.
Cremen har got af at stå nogle timer, før kagen lægges sammen.
Fordel cremen mellem de to bunde og sigt flormelis over den øverste bund inden serveringen.