6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk Rørsukker
¼ tsk salt
100 g hakkede soltørrede tomater
100 g hakkede udkernede sorte oliven
1 spsk frisk rosmarin
1 dl revet cheddarost
1 dl revet parmesanost
1 fed finthakket hvidløg (kan udelades)
2 æg
3 dl mælk
1 dl smeltet eller flydende margarine
Forvarm ovnen til 200°C.
Smør en muffinplade med 12 huller, eller sæt 12 forme på en plade.
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Kom ost, tomater, oliven og rosmarin i. Tilsæt æg, mælk og margarine.
Bland det hele godt og fordel dejen i formene.
Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Prøv med en gaffel eller bagepind, om de er gennembagt.
Lad dem stå på pladen i 5 minutter, inden de sættes på bagerist.
Spises gerne lune med en frisk salat til.