Logo

Franskbrød med mælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brød

# Ingredienser

25 g gær
½ dl lunkent vand
50 g smør
2½ dl mælk
1 tsk salt
500 g hvedemel

* Tilberedning

Gæren udrøres i vandet. 
Smørret smeltes og blandes med den kolde mælk. 
Blandingen hældes over gæren, når den er "lillefingervarm". 
Salt og hvedemel tilsættes, og det æltes godt igennem, til den er glat og blank. 
Hæver i 45 min. 
Slås ned og æltes igennem igen, formes til brød, efterhæver til dobbelte størrelse. 
Snittes, pensles med æg og drysses med birkes. 
Bages ved 225 ºC i 30-40 min nederst i ovnen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her