Logo

Franskbrød med vand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

15 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk olie
1 - 1 ½ tsk salt
ca. 500 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet, der tilsættes olie, salt og noget af melet. Dejen slås godt sammen i fadet. Æltes derefter på bordet, med så meget hvedemel som den kan tage. Kommes i et fad drysses med lidt hvedemel, og hæver - med et fugtigt klæde over - i 2 timer. Det slås ned og æltes godt igennem igen. Formes, snittes, pensles med pisket æg, og drysses med birkes. Bages ved 200 - 225ºC i 30 - 40 min. nederst i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her