120 g smør,
125 g sukker,
100 g kandiseret appelsinskal finthakket,
30 g cocktailbær finthakkede,
60 g mandelflager,
120 g smuttede hakket mandler,
⅓ dl piskefløde,
250 g hakket mørk chokolade
Smelt smørret og rør sukkeret i, bring det herefter i kog.
Tag det nu af blusset og tilsæt kandiseret appelsinskal, cocktailbær,
mandelflager, og hakkede mandler.
Rør det godt sammen. Pisk fløden til en lind skum og vend den i dejen og stil den køligt i 10 min.
Læg dejen på en smurt bageplade med en te ske med god afstand i mellem, da de flyder meget ud.
Bag dem i 9 min ved 180°C og lad dem afdkøle i 3 min til de er let
stivnede.
Tag herefter kagerne af pladen og lad dem afkøle på rist.
Smelt chokoladen og smør den på undersiden af kagerne og lad dem køle
til det er halvt stivnet, lav herefter et flot bølge mønster i bunden med
en gaffel og lad så chokoladen stivne helt.