Logo

Finskbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
350 g hvedemel
125 g sukker

Pynt:
30 g smuttede finthakkede mandler
2 spsk perlesukker
Sammenpisket æg til pensling
Smuldr smør og hvedemel til en grynet masse.
Tilsæt sukker og ælt dejen sammen.
Den virker noget grynet i begyndelsen, men samler sig hurtigt.
Sæt dejen på køl ½ time.
Tril den i fingertykke stænger og skær dem i 3-4 cm. lange stykker.
Bland mandler og tesukker på en tallerken.
Pensl kagerne med æg og vend dem i mandelblandingen.
Sæt kagerne påplade med bagepapir.
Bages ca 8 minutter ved 200ºC på næstøverste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her