Logo

Finskbrød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
375 g hvedemel
85 g melis
250 g smør
 
Pynt:
Sammenpisket æg
3 spsk tesukker
25 g smuttede hakkede mandler
 
Hvedemel og sukker blandes. Koldt smør snittes fint og æltes sammen med melet.
Dejen trilles i pølser på tykkelse med en tommeltot, der rulles let flade med
kagerullen.
Stængerne snittes i smalle brød, og stryges med sammenpisket æg.
De Brødene dyppes i sukker og mandler, og stilles på smørsmurte plader.
Bagetid i forvarmet ovn 12-15 min. ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her