Logo

Ferskentærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. eller portion mørdej eller butterdej
1 dl sukker
25 g smør
8 modne ferskner
cremefraiche

Rul dejen ud til en cirkel på 25-30 cm i diameter og stil den koldt.
Smelt sukkeret på en pande og tilsæt smørret.
Lad det koge jævnt og læg så de halverede ferskner ned i karamellen.
Lad dem småsimre 5-10 min. og læg så dejcirklen over panden.
Sæt panden i ovnen ved 200º i ca. 20 min.
Lad tærte afkøle 5-10 min.
Server direkte fra panden, eller vend tærten ud på et fad.
Giv cremefraiche til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her