Logo

Fastelavnsboller med sveskemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
25 g gær
1 ½ dl lunken mælk
100 g plantemargarine
2 spsk sukker
1 æg
300 g hvedemel ( 6 dl )

Fyld
Sveskemos

1 æg til pensling
Pynt: Flormelis

Udrør gæren i den lunkne mælk.
Kom plantemargarine i sammen med sukker og æg, rør grundigt.
Tilsæt så melet lidt ad gangen, dejen skal være blød.
Sæt tildækket til hævning i ca. 2 timer.

Slå dejen ned og rul den i en stor firkant, der deles i 12 firkanter.
Kom 1 tsk sveskemos på hver og luk sammen og rul dem til boller.
Sæt dem på plade til efterhævning 25 min.

Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200ºC i 12 - 15 min.
Drys med flormelis lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her