Dej:
1 dl lunken skummetmælk
35 g gær
3 spsk lyst rørsukker
1 æg
1 spsk olie
250 g hvedemel
lidt kold kaffe til pensling
Creme:
2 æg
3 spsk lyst eller gyldent rørsukker
1 spsk hvedemel
vaniljekorn fra en stang vanilje
2 dl skummetmælk
Glasur:
30 g mørk chokolade
Cremen laves af æg og sukker, der er pisket godt sammen, ikke til højt skum, blot sammen.
Kom hvedemel, mælk og vanilje i og varm langsomt op under lav piskning til den tykner.
Tages af varmen og afkøler, mens dejen laves.
Gæren udrøres i mælken og sukker, æg, olie og hvedemel kommes i.
Dejen æltes blank og rulles ud af en melet kagerulle på et meldrysset bord til et kvadrat.
Der skæres, så der fremkommer 9 firkanter og fyldet lægges på.
Nu foldes enderne sammen og bollen vendes forsigtigt og lægges på sammenføjningen på bagepapir under et klæde i 45 min.
Bollerne pensles med kold kaffe og bages ved 220ºC i ca. 10 minutter.
Smelt chokoladen i vandbad langsomt ved svag varme og kom chokoladen på