Logo

Engelsk tekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g farin
250 g hvedemel
125 g smør
2 ½ dl cremefraiche (18%)
1 stort æg
1 tsk stødt kanel
1 tsk natron
100 g hakkede nøddekerner

Smuldr farin, hvedemel og smør sammen til det ligner brødkrummer.
Tag halvdelen fra og drys det i en smurt bageform ca. 25x30 cm.
Rør cremefraiche, æg, kanel og natron godt sammen.
Bland dette med den anden halvdel af smør og farinblandingen.
Rør det glat og fordel dejen øverst i bageformen.
Drys med hakkede nøddekerner.
Bag kagen midt i ovnen ved 180°C i 30-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her