Bund:
200 g digestive-kiks
100 g smør
1 spsk flormelis
Fyld:
200 g flødeost, naturel
1 ½ dl yoghurt, naturel
2 æggeblommer
1 tsk vaniljesukker
100 g kogechokolade, mørk
¾ dl piskefløde
4 blade husblas
2 æggehvider
50 g flormelis
Gele:
150 g hindbær, frosne
2 ½ dl vand
2 spsk flormelis
5 blade husblas
Bunden:
Smeltet smør blandes med de fint knuste kiks og flormelis.
Tryk det godt sammen i bunden af en springform.
Ostemassen:
Ost og yoghurt piskes sammen til cremen er helt fri for klumper.
Rør æg og vanilje i.
Smelt chokoladen over vandbad, afkøl, og rør den i cremen.
Fløden piskes ret stiv og vendes i.
Den udblødte, smeltede husblas tilsættes under omrøring.
Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt flormelis, og pisk til de er helt stive.
Vend dem i ostemassen, og hæld det over kiksebunden.
Glat cremen jævn, inden kagen stilles i køleskab 6-8 timer eller natten over.
Geleen:
Hindbærene blendes med vand og flormelis, inden den udblødte,
smeltede og afkølede husblas røres i.
Hæld geleen over ostekagen, og stil den atter i køleskabet, til geleen er stivnet, 1-2 timer.