125 g smør eller margarine
125 g hvedemel
2 ½ dl vand
½ tsk salt
5 æg
Fedtstoffet smeltes, afbages med det sigtede hvedemel, hvorefter det kogende vand tilsættes.
Når afbagningen slipper skeen, fjernes gryden fra varmen, salt og æggene røres i et ad gangen (hvide og blomme sammenpiskes, inden de hældes i den varme dej, man risikerer da ikke at hviden løber sammen).
Når dejen er rørt godt i ca. 20 minutter efter at det sidste æg er tilsat, kan dejen udsprøjtes i runde kager på smurt plade.
Over hver af disse lægges et stykke tyndt udrullet mørdej.
Dette må være lidt støre end bollen.
De stilles i en varm ovn og bages, indtil de er lysebrune.
Disse boller kan fyldes med creme eller flødeskum samt evt. overdrysses med flormelis og serveres til kaffe og te.
Anvendt som dessert fyldes de helst med vaniljeis, og varm chokoladesauce serveres til.