#
250 g kastaniepuré naturel
250 g marcipan eller bittermasse
130 g blødt smør
130 g blød nougat
130 g bitter chokolade
6 cl cognac
1 bisquitbund (lagkagebund)
Chokoladeganache:
200 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
20 g smør
Pynt: Flormelis, evt. friske bær
*
Pisk kastaniepuré, marcipan og smør hvidt på røremaskinen.
Smelt nougat og chokolade i vandbad og rør det sammen med kastaniemassen.
Tilsæt cognac (gem et par dråber til lagkagebunden) under omrøring.
Læg lagkagebund en i en springform, stænk med lidt cognac og fyld kastaniemassen ovenpå.
Glat ud med en gummiskraber, så kagen er helt plan og stil til afkøling.
Chokoladeganache: Smelt chokoladen i piskefløde og monter med smør.
Tag kagen ud af formen og overtræk med chokoladeganache.
Drys flormelis gennem en sigte over kagen og skær den ud som en lagkage med "sne".
Server evt. friske bær eller lignende til.