Nøddemasse:
3 æggeblommer
125 g sukker
1 spsk vaniljesukker
5 spsk mælk
75 g smeltet smør
50 g malede hasselnødder
125 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Marengs:
3 æggehvider
125 g sukker
Fyld:
4 dl piskefløde
300 g jordbær
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker hvidt. Tilsæt mælk, smeltet smør, nødder og hvedemel blandet med bagepulver. Bred dejen ud i 2 velsmurte springforme på 22-24 cm i diameter.
Marengs: Pisk æggehviderne stive, og rør forsigtigt sukkeret i. Bred massen ud over nøddemassen, og bag kagerne i 20-25 minutter ved 175ºC på nederste rille.
Pisk fløden stiv, og læg de afkølede bunde sammen med flødeskum og skivede jordbær. Bred flødeskum over den øverste bund, og pynt med hele jordbær.