Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
50 g sukker
½ æg
Overtræk: 100 g smeltet chokolade
Fyld:
100 g smør
100 g sukker
100 g reven marcipan
Creme:
2 ½ dl mælk
½ pose kagecreme
2 ½ dl piskefløde
500 g jordbær
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.
Fyld: Rør smør og sukker, tilsæt marcipan og et ½ sammenpisket æg.
Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform og bag den ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Afkøl kagen og pensl den med smeltet chokolade.
Creme:
Rør mælk og kagecreme, stil det koldt til det er blevet tykt.
Vend flødeskum i cremen og læg det på tærtebunden.
Pynt med jordbær.
Tips: Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.