Logo

De bedste boller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smeltet margarine
2 ½ dl lunken mælk
50 g gær
2 æg
40 g sukker
500 g hvedemel
 
Udrør gæren i det lunkne mælk, tilsæt det smeltede margarine, æggene
og sukkeret.
Rør det hele godt sammen, og tilsæt efterhånden melet til dejen slipper.
Lad dejen hæve i 20 minutter.
Form derefter dejen til boller i ønsket størrelse, og lad dem efterhæve i
15-20 minutter.
Bollerne pensles med æg og mælk, og bages ved 200ºC i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her