Logo

Marengsroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g flormelis
4 æggehvider
50 g hakket hasselnødder
2 5 dl flødeskum
2 blade husblas
1 æg
4 blendede friske figner

250 g flormelis piskes sammen med 4 hvider til marengs, og hasselnødder vendes i.

Det smøres ud på et stykke smurt bagepapir og bages i ca. 10 min. ved 180ºC.

Husblasen lægges i blød og smeltes derefter.

Det hele æg piskes sammen med 100 g sukker til en æggesnaps, og den smeltede husblas tilsættes, og derefter vendes flødeskummet i samt de purerede figner.

Det smøres ud på marengsen og rulles sammen til en roulade.

Sættes i køleskab i to timer og skæres ud i passende stykker.

Server evt. frugtpure til af fx ferskner fra dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her