Logo

Daddel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakkede dadler
1 dl kogende vand
325 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk nellike
½ tsk allerhånde
½ tsk ingefær
½ tsk kanel
150 g smør
150 g brun farin

2 æg
2 dl æblemos
50 g nødder
50 g mandler

Overhæld dadlerne med kogende vand.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier.
Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost.
Tilsæt farin.
Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler.
Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen 50-60 minutter ved 175°C.

Tips: Fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her