4 pers.
Dej:
100 g hvedemel
50 g smør
50 g sukker
2 æg
3 spsk vand
Fyld:
3 æg
150 g flormelis
2 citroner
80 g smør
4 cl piskefløde 38%
Dej:
Blødgør smøret, bland det med hvedemel til det har en smuldrede konsistens, bland sukkeret i, og lav en fordybning i blanding.
Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til det hænger sammen.
Sæt i køleskabet i 45 min.
Stryg hvedemel på bordet, rul dejen ud så der er plads til 4 små forme.
Spray med olie, og form dejen i formene.
Tag fire stykker alufolie, læg dem over dejen og fyld dem med ris/bønner for at holde dejen nede.
Bages i 10 minutter, ved 180°C.
Mix og pisk æg og sukker, tilsæt citronsaft og derefter fløde.
Smelt smørret og tilsæt det, hæld blandingen i formene og bag på 170°C i 30 min.