5 æg
850 g sukker
450 g smeltet margarine
3 spsk kakaopulver
4 spsk vaniljesukker
660 g hvedemel
4 ½ tsk bagepulver
4 dl kold kaffe
Glasur:
150-180 g margarine
300 g flormelis
6 spsk kakaopulver
6 tsk vaniljesukker
18 cl (12 spsk) kaffe (kan erstattes med orangejuice, hvis det smager dig bedre)
300 g kokosmel
Æg og sukker piskes skummende og resten af ingredienserne blandes i.
Dejen hældes i en stor bradepande og bages ca. 20-25 minutter ved 200°C.
Glasur: Margarinen smeltes og resten af ingredienserne blandes heri.
Glasuren smøres over den lune kage efter bagning.
Tips:
Kan også bages i muffinsforme, med 10-12 min bagetid.
En stor bradepande, er den der følger med ovnen, dvs ovnens bradepande.
Kagen kan også tilsættes 100 g smeltet (afkølet) mørk chokolade.