2 æg
300 g raffineret hvid sukker/rørsukker
225 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk vaniljesukker
4 strøgne spsk kakao
1 ½ dl soyamælk/kokosmælk
150 g plantemargarine
Pynt: kokosmel
Creme:
100 g plantemargarine
150 g flormelis
3-4 spsk kakao
1 æg (pasturiseret)
3 ½ dessertske kogende vand
Sukker og æg piskes godt (elpisker).
Maagarinen smeltes i en kasserolle og kommes i.
Resten tilsættes i en smurt, meldrysset springform.
Kagen bages ved 175ºC i en forvarmet ovn i 35-45 min. på nederste rille.
Mens kagen bages piskes alle ingredienserne til cremen med en elpisker, til den er let og luftig.
Cremen smøres over den afkølede kage og kokosmelet drysses over og
den kan serveres.