100 g coshew- eller macadamianødder
200 g smør (rumtemperatur)
200 g rørsukker
1 økologisk appelsin, revet skal og fileter af
50 g kokosmel
200 g æg, (4 æg), letpiskede (rumtemperatur)
40 g kakao
evt. lidt kokosflager (20 g) ellers kokosmel
Smør en kageform på ca. 22 cm i diameter, og drys med hvedemel eller majsgryn (polenta).
Hak halvdelen af nødderne fint, den anden halvdel groft.
Pisk smør, sukker, appelsinskal, kokosmel og de finthakkede nødder cremet.
Tilsæt de piskede æg lidt ad gangen - dejen skal samle sig hver gang.vend til sidst kakaopulver i. Fileter appelsinen, og vend forsigtigt fileterne i massen.
Kom dejen i kageformen.
Drys med de grofthakkede nødder og kokosflager (eller kokosmel), og bag kagen ved 175ºC i ca. 35-40 min.
Tjek den, og bag den evt. lidt længere tid.
Lad kagen afkøle inden servering.