Logo

Chokolade cupcakes uden æg - ovo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade cupcakes uden æg - ovo

Disse lækre chokoladekager uden æg er nemme at lave. Colaen giver dem en let sødme.

 

12 cupcakes:

225 g usaltet smør

400 g kondenseret mælk fra dåse

225 g hvedemel

3 ½ tsk bagepulver

115 g kakaopulver

100 g mørke chokoladeknapper

1 tsk vaniljeekstrakt

3 ½ dl cola

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 12 papirforme i en muffinform.

Rør smørret i en skål med en elektrisk håndmikser, til det er luftig - det tager 2-3 minutter.

Tilsæt kondenseret mælk og pisk, til det er blandet.

Sigt mel, kakao og bagepulver i den våde blanding.

Rør chokoladeknapper, vanille og cola i.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formen og lad kagerne køle af på en rist.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Hvide chokolade cupcakes ovo

Følg basisopskriften. Erstat de mørke chokoladeknapper med 100 g hvide chokoladeknapper.

 

Pecanchokolade cupcakes ovo

Følg basisopskriften. Tilsæt 100 g hakkede pekannødder sammen med chokoladeknapperne.

 

Macadamiachokolade cupcakes ovo

Følg basisopskriften. Tilsæt 100 g hakkede macadamianødder sammen med chokoladeknapperne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her