Logo

Choko banan lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ piskefløde
2-3 lagkagebunde
200 g smelte chokolade
1-2 bananer
 
Pisk fløden til flødeskum.
Smelt chokoladen i vandbad til den er helt smeltet.
Bland den smeltede chokolade sammen med flødeskummet.
Skær bananerne ud i små skiver og læg dem på 1 eller 2 bunde (efter hvor mange du bruger) og læg så en sidste bund på og smør den med chokolade-flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her