Logo

Chokaladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
75 g margarine
300 g sukker
2 æg
50 g kakao
2 dl mælk eller kærnemælk
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
Pynt: reven chokolade
Glasur:
200 g flormelis
2 spsk kogende vand.

Margarinen bøldgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres til en ensartet masse.
Den hældes i en smurt bradepande.
Bages på ovnens nederste rill ved 200° i ca. 15 min.
Efter afkøling glaseres den med glasuren og drysses med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her