Dej:
150 g smør
3 ⅓ dl hvedemel
3 spsk vand
Fyld:
2 ½ dl sukker
125 g smør
1 tsk vaniljesukker
3 æg
1 dl hakkede valnødder
1 dl rosiner
1 ½ dl kokosmel
Hak fedtstof og hvedemel sammen til en grynet masse.
Tilsæt koldt vand og arbejd dejen sammen.
Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
Rul dejen ud på et melet bord.
Læg dejen i en rund form med løs bund, ca. 22 cm i diameter.
Klem dejen fast langs kanten.
Lad formen stå koldt mens du tilbereder fyldet.
Rør sukker og fedtstof sammen.
Tilsæt æggene, et ad gangen, kom vaniljesukkeret i.
Rør nødder, rosiner og kokosmel i fyldet.
Hæld fyldet i pieformen og bag pien ved 150°C i ca 45 min.
Lad pien køle nogle min, inden den serveres.
Tips: Prøv at smage fyldet til med kanel.