150 g kransekagemasse
75 g melis
30 g hvedemel
æggehvide
Alle ingredienserne blandes sammen.
Af æggehvide tager man så mange, at der opstår en masse, der er blød
nok til at lade sig smøre ud med en paletkniv.
Massen smøres ud over en firkantet skabelon, der er 10 cm. på den lange
led og ca. 8 på den korte.
Pladerne skal naturligvis være fedtede.
De bages i en ovn der er ret varm.
Så snart de kommer ud af ovnen, ruller man dem sammen over en rund
stok af passende tykkelse.
Da rullen stivner næsten øjeblikkelig, kan man tage den af med det samme og derefter rulle den næste.
Er man lidt fiks på fingerne, kan man sagtens nå at rulle en hel plade fuld, inden de bliver så kolde, at de stivner på pladen.
Skulle det ske, at du ikke når at rulle dem alle sammen - det mærkes at
rullerne er blevet stive og vil brække - sæt blot pladen ind i ovnen et
øjeblik, og rullerne bliver bløde igen og kan så rulles.
Når rullerne er blevet kolde, dryppes de i en tynd overtrækschokolade,
så de bliver overtrukket både udvendigt og indvendigt, og når chokoladen er stivnet, fyldes de med flødeskum.