(18 stk)
# Ingredienser
50 g gær
7 dl håndvarmt vand
2 tsk salt
1 dl olie
½ dl sirup
250 g grahamsmel
175 g sigtemel
500 g hvedemel
* Tilberedning
Smuldr gæren i et fad.
Rør saltet sammen med vand, olie og sirup og hæld det over gæren.
Rør, til gæren er opløst.
Bland grahamsmel og sigtemel og ælt det i.
Dæk fadet med et viskestykke og lad dejen hæve i 25 min.
Slå dejen sammen og ælt hvedemelet i lidt efter lidt.
Slå dejen godt.
Stil den til hævning i 30 min med et viskestykke over.
Slå dejen sammen og tril den til en pølse, del den i 18 stykker og form flade burgerboller.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, prik dem i toppen og lad dem hæve i 20 min.
Bag dem på nederste rille ved 200 ºC i ca 15 min.
Køl bollerne af, flæk dem og fyld dem.