Logo

burgerboller, grov med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I denne nemme opskrift på burgerboller bruges der grovmel og sesamfrø eller hørfrø for at gøre bollerne lidt mere robuste. De er lette at lave og smager dejligt. Nem aftensmad i hverdagen.

 

400 g hvedemel
50 g grovmel
sesamfrø eller hørfrø
1 æg
3 dl lunket vand
1 spiseskefuld olie
lidt salt
50 g gær

 
Rør gæren i det lunkne vand i en skål og tilsæt salt og olie.
Hæld halvdelen af melet i skålen og rør det godt sammen.
Hæld lidt mere hvedemel i lidt efter lidt og ældt dejen godt.
Lav 10 boller der er flade; omkring 1 cm høje.
Sæt dem på bagepladen, læg viskestykket over og lad dem hæve et lunt sted i ca. ½ time.
Pensl bollerne med pisket æg og drys dem bagefter med sesamfrø eller hørfrø.
Bag bollerne midt i ovnen i 200-225°C i ca. 12 min.
De er nu klar til at spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her