Logo

Brugsens lynboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl mælk
35 g gær
75 g smør eller margarine
4,5 dl hvedemel (270 g)
1 spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg

Mælken lunes, og gæren udrøres heri.

Fedtstoffet smuldres i hvedemelet.

Mælk, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen slås godt igennem i skålen.

Dejen sættes på en plade med bagepapir med to skeer, og hæver et lunt sted i ca. 15 minutter.
Kan pensles med sammenpisket æg.

Bages ved 200°C i ca. 15-20 minutter, afhængig af størrelse.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her