Logo

Brownies 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

70 gram mørk chokolade (min 70%)
240 gram rørsukker
160 gram blødt smør
2 æg
60 gram hvedemel
1 spsk cacao
1 tsk vaniljesukker
100 gram groft hakkede valnøddekerner
(lidt rasp til foliebakke)
 
Ovnen tændes på 165ºC.
Chokoladen smeltes i skål over vandbad, og sættes til side til afkøling.
Sukker og smør piskes meget grundigt sammen med elpisker.
Æggene tilsættes et ad gangen under omrøring.
Hvedemel, cacao og vaniljesukker blandes i en skål, sigtes og røres i smørdejen lidt ad gangen, sammen med den smeltede chokolade.
Det hele røres godt sammen og valnøddekernerne vendes i dejen.
Smør en 20x30 cm foliebakke, og strø den med rasp.
Overskydende rasp bankes af og dejen fordeles jævnt i bakken.
Bages midt i ovnen i præcis 30 minutter.
Stilles til afkøling.
Kagen vil ’falde lidt sammen’, dette er meningen.
Serveres med vaniljeis eller cremefraiche.

 
Tips: Valnødderne mængden kan reduceres eller undlades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her